Vitaneed - Magazin Online de Produse Naturale

Magazin Online Vitaneed

Tel: 0745 529 997
Email: office@vitaneed.ro
Facebook: Vitaneed - Vitamine, Minerale & Extracte
Orar L-V: 09:00 - 15:00

 

 

Misiune

Sunt studii care dovedesc ca nu întotdeauna produsele scumpe sunt cele care vă pot oferi calitatea așteptată. Magazinul online Vitaneed comercializează produse care se bazează pe puterea naturii, vă oferă un conținut echilibrat de vitamine, minerale. Sursa principală a produselor pe care vi le oferim este natura, aceasta fiind cea mai mare farmaciei din lume.

Magazinul Online www.vitaneed.ro nu au fost înființate pentru a deveni un simplu magazin de produse, alimente și suplimente nutritive naturale, Vitaneed dorește să ofere sprijin clienților săi. Produsele nostre sunt adresate tuturor persoanelor care caută produse de calitate, naturale și care iși doresc un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat bazat pe o alimentație corectă ce oferă corpului vitaminele și mineralele necesare.

Vitaneed prin magazinul online www.vitaneed.ro vă oferă vitamine, minerale, extracte din plante, cosmetice naturale, sucuri superconcentrate și superalimente 100% naturale!

 

Produse

În acest moment societatea comercializează 20 produse BioCO avizate de Ministerul Sănătății și încă peste 20 sunt în așteptare pentru a fi certificate și în România.

Comercializăm cristalele de fructe și legume Magmaxx din Ungaria, care sunt superconcentrate și sunt încă o noutate pe piața internă.
De asemenea, comercializăm sucurile și concentrate 100% naturale Dr. Carob cu numai ingrediente naturale.
Importăm din Ungaria cosmetice naturale și medicinale Prisma Natural și Herbadoctor, care conțin ingrediente naturale din plante medicinale!
Oferim, de asemenea, o gamă de alte vitamine, suplimente alimentare și produse cosmetice.
Produsele noastre sunt actualizate și adaptate la nevoile clienților noștri.

 

Istorie

Compania noastră a fost înființată în anul 2020 cu activitate principala concentrată pe suplimente alimentare.

 

Date Legale

Magazinul online Vitaneed este administrat de compania SC VITANEED SRL, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J19/525/2020, avand CUI 43321454, atribut fiscal RO, CIF RO43321454, capital social 200 lei, sediul social in Odorheiu Secuiesc, Str. Hunyadi János, nr. 84, Județul Harghita, 535600, Romania, telefon 0374-032 009, fax 0374-094 083 și contul bancar RO77 BTRL RONC RT05 7700 1801 deschis la Banca Transilvania.

Vitaneed.ro și compania care administrează site-ul functionează după legislația în vigoare pe teritoriul României.

 

Formular de contact

Please fill in you name!
Vitaneed
Favorite Meniu 0 Lei
Top