Vitaneed Despre Noi

Misiune

Sunt studii care dovedesc ca nu întotdeauna produsele scumpe sunt cele care vă pot oferi calitatea așteptată. Magazinul online Vitaneed comercializează produse care se bazează pe puterea naturii, vă oferă un conținut echilibrat de vitamine, minerale. Sursa principală a produselor pe care vi le oferim este natura, aceasta fiind cea mai mare farmaciei din lume.

Magazinul “Levendula” din Odorheiu Secuiesc și Magazinul Online www.vitaneed.ro nu au fost înființate pentru a deveni un simplu magazin de produse, alimente și suplimente nutritive naturale, Vitaneed dorește să ofere sprijin clienților săi. Produsele nostre sunt adresate tuturor persoanelor care caută produse de calitate, naturale și care iși doresc un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat bazat pe o alimentație corectă ce oferă corpului vitaminele și mineralele necesare.

În acest moment societatea comercializează 40 de produse BioCo avizate de Ministerul Sănătății din România și încă peste 20 sunt în așteptare pentru a fi certificate. Magazinul Online www.vitaneed.ro, ca și magazinul fizic, oferă o gamă largă de Produse BioCo de calitate superioară, achiziționate direct de la producătorul BioCo din Ungaria.

 

Istorie
Compania noastră a fost înființată în anul 2012 cu activitate principala concentrată pe operarea unui magazin alimentar. Magazinul de produse naturale “Levendula” a fost deschis în anul 2015 și este situat în Odorheiu-Secuiesc, str. Rakoczi Ferenc nr. 12, pe una din arterele principale ale orasului, aproape de centrul istoric și cu acces pietonal convenabil.

 

Date Legale

Magazinul online Vitaneed este administrat de compania SC VITANEED SRL, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J19/525/2020, avand CUI 43321454, atribut fiscal RO, CIF RO43321454, capital social 200 lei, sediul social in Odorheiu Secuiesc, Str. Hunyadi János, nr. 84, Județul Harghita, 535600, Romania, telefon 0374-032 009, fax 0374-094 083 și contul bancar RO77 BTRL RONC RT05 7700 1801 deschis la Banca Transilvania.

Vitaneed.ro și compania care administrează site-ul functionează după legislația în vigoare pe teritoriul României.

Adăugați părerea Dvs. despre Vitaneed!

Favorite Meniu 0 Lei
Top