Suplimente Alimentare

din 103 rezultate
-20% NOU Vitamine Lipozomale K2 + D3 + A + E, Ratio Bono, Life SpiritSuplimente alimentare BioCo de calitate înaltă, certificate de Ministerul Sănătății cu conținut ridicat de ingrediente active și o mulțime de premii câștigate care atestă calitatea superioară a acestor produse.

Comandați online, livrăm pe tot teritoriul țării!

 

Ca rezultat al celor aproape 2 decenii de experiență profesională, precum și al dezvoltării și fabricării atente specifice companiei, BioCo a devenit un jucător important în producția de vitamine. Pe lângă peste 100 de produse de marcă proprie, calitatea înaltă a produselor „private label” fabricate la cererea distribuitorilor farmaceutici este confirmată de rezultatele testelor laboratoarelor independente și acreditate.

Calitate cu cel mai înalt grad de siguranță alimentară
În 2007, au fost primii care au introdus sistemul de management al calității ISO 22000: 2005 recunoscut la nivel internațional, care stabilește cerințe mult mai stricte pentru siguranța alimentelor decât standardul răspândit ISO 9001: 2009. Producția satisface cerințele GMP recunoscute la nivel mondial. BioCo este singurul brand care are 12 produse de marcă certificate de MÉKISZ „Calitate Certificată”.

Motoul firmei este „Calitate cu cel mai înalt grad de siguranță alimentară”. BioCo este singurul brand care are 12 produse de marcă certificate de MÉKISZ „Calitate
Certificată”.*

În 2017, familia de produse „Calitate certificată MEKISZ” de la BioCo a primit Marele Premiu de Produs al Ungariei, și premiul special al Oficiului Național pentru Proprietate Intelectuală pentru activitatea lor de creatoare de valoare și cea intelectuală. BIOCO este compania care oferă încredere partenerilor săi A recomanda un produs consumatorului este o responsabilitate mare , deoarece consumatorul are încredere în primul rând în opinia profesioniștilor. Dacă dumneavoastră, ca profesionist,
ați ales încrederea oferită de noi și recomandați un produs BioCo, puteți fi sigur că:
• Produsele lor respectă cerințele legale aplicabile, și sunt certificate de OGYÉI cu marcaj verde.
• Dezvoltă produse complexe, acordând o atenție mare efectului sinergic al substanțelor. 
• Produsele lor sunt concepute cu un conținut ridicat de ingrediente active, aceasta fiind singura modalitate de a asigura efectul fiziologic așteptat de la produse. 
• Analizează în mod critic adevărata știință din spatele substanțelor active sau a tehnologiilor populare care au venit la modă. Dacă acestea nu sunt convingătoare, nu vor pune pe piață astfel de produse. 
• Marcarea cutiilor de produse, conținutul reclamelor și a pliantelor îndeplinesc cerințele legale de publicitate, nu fac promisiuni false,deci puteți preda liniștit materialele lor de marketing consumatorilor sau autorităților de reglementare. 
• În calitate de producător onorează comenzile și nevoile dvs. rapid și flexibil.

O companie, unde calitatea nu cunoaște compromisul!
• Eficiența este principala considerare la alegerea materiilor prime. Nu produce din materii prime ieftine, dar nesigure, chiar dacă se află într-un dezavantaj pe această piață competitivă față de concurenții săi.
• În timpul dezvoltării, se acordă o atenție deosebită formelor compusului activ, astfel încât acestea ajung în produsele BioCo într-o formă utilă.
• Studiile clinice care demonstrează efectele substanței și cele mai recente publicații științifice joacă un rol cheie în formarea ingredientului activ în produsele sale.
• În produsele sale pe bază de plante folosește extracte concentrate și nu pulberea plantelor uscate.
• Lucrează cu materiale atent selectate, care doar după inspecții minuțioase și testări de laborator pot intra în departamentul de fabricație.

PRODUSE RECOMANDATE

Filtrare Favorite Meniu 0 Lei
Top