Superalimente

din 31 rezultate


Foarte puțini reușesc să consume alimente perfect sănătoase, dar din fericire, din ce în ce mai mulți oameni se străduiesc astăzi pentru a remedia acest lucru. Magazinul online Vitaneed vă oferă alimentare naturale, fără substanțe chimice și bogate în substanțe nutritive. Suntem mândri că produsele pe care le comercializăm sunt alimente produse fără conservanți chimici, astfel au un efect benefic asupra sănătății. fără efecte secundare. Recomandăm consumul lor tuturor, adulților și copiilor.

Recomandăm cu drag cristalele de fructe și legume Magmaxx, care sunt superconcentrate și sunt încă o noutate pe piața internă. Pentru producție se folosesc doar legume și fructe coapte, curate, provenite din agricultură fără substanțe chimice, care sunt culese manual! Datorită biodegradării sale, substanțele nutritive sunt ușor absorbite în gură, facilitând menținerea sănătății tuturor membrilor familiei pe tot parcursul anului.

De asemenea, merită să încercați sucurile nature. Sucul 100% pur de rodie conține doar ingrediente naturale 100%, are un efect benefic asupra multor boli. 1 litru de concentrat de rodie Sevilia se obține din 16 kg de rodie!

Încercați produsele noastre!

PRODUSE RECOMANDATE

Filtrare Favorite Meniu 0 Lei
Top