Toate produsele comercializate de noi sunt certificate de Ministerul Sănătății din România! Se pot consuma în siguranță.
Rodia este „vitamina naturală a viitoarelor mămici” care poate echilibra sistemul hormonal feminin, deci este recomandată încă din perioada planificării copilului, iar mai apoi, pe toată perioada sarcinii. Are un conținut ridicat de antioxidanți, încetinind procesul de îmbătrânire și chiar ajungând le repararea ADN-ul deteriorat. Ingredientele sale active protejează ficatul și rinichii de toxine și ajută în lupta împotriva cancerului.
Boabele de rodie sunt protejate de un material mai tare, ca de piele, în spatele cărora se află semințele care sunt acoperite de pulpa fructului. Fructele sunt dulci, roșii, cu o textură crocantă, foarte sănătoase și hrănitoare.
Experimentele umane au arătat faptul că rodia a redus nivelul de LDL (colesterol dăunător) cu 20%, în timp ce a mărit cantitatea de HDL (colesterol util) din sânge. Consumul de rodie timp de două săptămâni a redus semnificativ tensiunea arterială sistolică la pacienții hipertensivi iar în cursul unui an a redus grosimea peretelui arterial cu semne de calcifiere cu o medie de 35%. Rodia are un conținut ridicat de antioxidanți, încetinește procesul de îmbătrânire și poate recupera ADN-ul deteriorat. Ingredientele sale active protejează ficatul și rinichii de toxine și sprijină lupta împotriva cancerului.
Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând astfel, la menținerea vitalității fizice și mentale.
Afinele cresc într-un tufiș sălbatic. Fructele mici de culoare închisă pot fi folosite ca plante medicinale, dar sunt excelente și ca și gem sau compot.
Sunt utilizate în mod obișnuit pentru ameliorarea diareei și remedierea problemelor stomacului. Reduc fragilitatea simptomatică și permeabilitatea capilarelor, întărind peretele vascular. De asemenea, îmbunătățesc capacitatea ochiului de a se adapta la condițiile de lumină redusă. În timpul celui de-al doilea război mondial, piloții britanici și-au îmbunătățit capacitatea de orientare pe timp de noapte după ce au consumat afine. Efectele acestora au fost studiate din acest punct de vedere și acum sunt utilizate pentru vindecarea mai multor tulburări ale ochilor. Cele mai importante ingrediente sunt antioxidanții. Antociani, antocianinele pro, leuco antocianine, flavonoidele și derivații acestora dau culoarea roșu albăstrui. Antocianii stimulează sinteza de colagen, care este esențială pentru sănătatea și bunăstarea țesuturilor conjunctive și ale pielii. Acestea au, de asemenea, efecte antibacteriene și stimulează circulația. Printre vitamine, merită evidențiate vitaminele A, B1, C și D, acidul pantotenic și niacina, care stimulează sistemul imunitar. Ajută la păstrarea energiei fizice și mentale.
Caracteristici Principale | |
Producător | Sevilen |
Unde vă poate ajuta? | Genitale și Urogenitale Sistemul Respirator Sănătatea Tractului Gastro-intestinal Piele Sănătoasă Vedere Sănătoasă Articulații și Sistem Osos Sistem Nervos, Stres, Memorie Sistem Muscular Sistem Imunitar, Răceală Performanță Intelectuală Împotriva Oboselii Nivel de Glicemie Normală Metabolism Normal Inimă, Sistemul Vascular, Circulația Sângelui Formarea Colagenului |
Garanție | 2 ani de la data fabricației. |
Cod | 8680426651738 |