Sucuri de Fructe cu ingrediente naturale

din 6 rezultate


 

Sucurile naturale, izvor de sănătate!

Sucurile naturale conțin antioxidanți și pot preveni sau acționa ca adjuvant în numeroase afecțiuni. Cancerul, diabetul, obezitatea, bolile cardiovasculare – sunt doar câteva exemple de probleme de sănătate în tratarea cărora sucurile naturale pot fi de un real folos.

Prin consumul de sucuri naturale proaspete, corpul Dvs. poate absorbi nutrienții mai bine decât prin consumul de fructe și legume întregi. Pot ajuta la păstrarea unui sistem imunitar sănătos și la detoxifiere si vă ajută să duceți o viață sănătoasă.

Iată câteva afecțiuni pe care le putem trata cu ajutorul sucurilor naturale:

 

1. Sucuri naturale care combat obezitatea

Pentru a pierde kilogramele în plus și a scăpa de obezitate aveți nevoie, în primul rând, de un regim echilibrat, sărac în calorii și grăsimi.

De asemenea vă pot ajuta si sucurile naturale certificate Bio:

- Suc Bio de Aronia 100% Pur, Bio, 500 ml

- Suc Bio de Goji 100% Pur, Bio, 500 ml

 

2. Sucuri care ajută în tratamentul cancerului

Tumorile maligne sunt o afecțiune serioasă care trebuie tratată cu toată seriozitatea și cu ajutorul mai multor specialiști alopați, dar și de medicină naturală.

Alături de tratamentele clasice care sunt necesare, natura vine în ajutor cu plante și sucuri de fructe care pot avea afecte anticancerigene.

Totodată, tot în farmacia verde poți găsi leac pentru efectele secundare ale unor tratamente mai agresive cum sunt citostaticele sau radiațiile.

 

Vă recomandăm consumul următoarelor produse:

- Suc Bio de Aronia 100% Pur, Bio 500 ml

- Suc Bio de Noni 100% Pur, Bio, 500 ml

- Suc Bio de Goji 100% Pur, Bio 500 ml

- Suc Bio de Rodie 100%, Pur, Bio 500 ml

- Clorofilă Lichidă Bio, 500 ml

 

3. Sucuri naturale anti-aging

Procesul de îmbătrânire este unul natural. Totuși, poți preveni îmbătrânirea prematură cu ajutorul sucurilor naturale și a substanțelor minunate pe care le conțin.

Sucurile de Goji, Aronia și Acai sunt bogate în antioxidanți naturali care combat acțiunea radicalilor liberi care duce la îmbătrânire prematură.  Astfel, te poți bucura de o perioadă activă cât mai lungă, de sănătate și de vitalitate până la vârste înaintate.

Sucul natural de Rodie vă menține tinerețea, deoarece rodiile conţin antocianine şi flavonoizi. Acestea le dau fructelor culoarea roşu intens. Totodată, previn ateroscleroza, care la rândul ei, ar provoca numeroase afecțiuni cardio-vasculare. Rodia sprijină, totodată sănătatea emoţionala şi mintală. Rodia deține de 3 ori mai mulți antioxidanți comparativ cu vinul roșu sau ceaiul verde. 

Extractul natural de rodie protejează organele corpului, mai ales rinichii, inima și ficatul. Sucul de rodie este indicat și persoanelor care suferă de hipertensiune, deoarece are capacitatea de a interacționa în mod eficient prin scaderea cu 5% a tensiunii sistolice. Consumul regulat de rodii asigură o rezistența sporită a organismului la infecții, luptă împotriva viruşilor şi bacteriilor pentru a stimula sistemul nostru imunitar.

 

4. Sucuri naturale pentru detoxifierea organismului

Ficatul se ocupă de eliminarea toxinelor din organism. Totuși, poluarea și alimentația nesănătoasă ne fac să avem nevoie de ajutor pentru a-l ajuta să funcționeze la parametri buni. Anumite sucuri naturale sprijină detoxifierea organismului. Sucul de Aloe Vera se numără: stimularea digestiei, a circulaţiei sanguine, limfatice, a funcției hepatice, a colecistului și a rinichilor. Rodia este un fruct deosebit deoarece favorizează detoxifierea organismului. În același timp, ameliorează constipaţia.

 

5. Sucuri naturale pentru diabet

Diabetul este una dintre cele mai frecvente boli ale românilor. Unul din 10 suferă de diabet zaharat, iar unii nici nu știu că au această afecțiune. Cele mai multe persoane nu conștientizează gravitatea diabetului de tip 2. Totuși, farmacia naturii vine și în acest caz cu un ajutor consistent.

Vă recomandăm consumul sucului Bio de Aloe Vera, 100% Pur, care este o adevărată minune pentru sănătate. Calitățile ei o fac să fie denumită ”o întreagă farmacie într-o singură plantă”. Sucul de Aloe Vera Bio 100% pur susține buna funcționare a organismului. În diabetul noniusulinodependent, sucul de Aloe vera reglează metabolismul glandei pancreatice. Este posibil chiar să vindece această boală după un tratament de cel puţin şase luni.

În diabetul insulinodependent poate ajuta la scăderea dozei zilnice necesare cu până la 50%, observă dr. farmacist Ovidiu Bojor în cartea ”Ghidul plantelor medicinale și aromatice de la A la Z”.

 

 

Cum se face cura cu sucuri Naturale, Bio?

Cura cu sucuri naturale ar trebui să țină între 3 și 6 luni. Se poate face o pauză de câteva săptămâni, după care poate fi reluată. Poți face o cură doar cu un suc sau le poți combina pentru a obține rezultate mai bune. În cazul în care aveți afecțiuni cronice, grave sau aveți peste 65 de ani, este bine să vă întrebați medicul înainte de a începe o cură cu sucuri naturale.

Acestea nu se vor administra bebelușilor!!!

 

De ce să țineți cont când cumpărați sucurile din comerț?

Dacă doriți să faceți o cură cu sucuri naturale, poate nu aveți timp și nu reușiți să vă preparați în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi suc proaspăt. În acest caz, o alternativă este să cumpărați sucuri. Totuși, atunci când luați din comerț sucuri așa-zis naturale, aveți mare grijă.

Cumpărați doar suc 100 % pur care nu conține conservanți, coloranți, arome artificiale, zahăr sau înlocuitori. Este preferabil să fie bio. Învățați să faceți diferența dintre suc de fructe 100% și o băutură din fructe.  La aceasta din urmă, poate fi vorba doar de un procent foarte mic de suc natural.

Verificați eticheta!!!!

 Dacă vedeți că scrie ”cu gust de fructe” ar putea conține o cantitate foarte mică de suc natural sau... deloc. Gustul și culoarea pot fi obținute cu ajutorul coloranților și aromelor artificiale.  Multe sucuri preambalate conțin conservanți care elimină valoarea nutritivă. Verificați detaliile de pe ambalaj pentru a afla dacă este 100% suc de fructe sau dacă sucul este amestecat, de exemplu, cu sirop de porumb bogat în fructoză sau zahăr.Deși ar putea fi mai gustos, acest lucru nu este la fel de util din punct de vedere al sănătății. Mai ales atunci când faceți o cură cu sucuri, nu doriți adaos de zahăr.

 

 

 

 

PRODUSE RECOMANDATE

Filtrare Favorite Meniu 0 Lei
Top