Fructe și Legume Cristaline

din 29 rezultate


Concentrate de fructe și legume cristaline - în cea mai curată formă.

Echipa germano-maghiară Magmaxx, folosind o tehnologie unică în lume, concentrează în cristale fructele și legumele proaspăt culese, selectate manual, netratate chimic, care își păstrează astfel toate valorile nutritive.

Datorită acestei tehnologii avansate, fructele și legumele își păstrează culoarea, și gustul autentic dar și conținutul de vitamine, minerale, micro/macronutrienți biologic activi într-o formă concentrată. Datorită descompunerii lor biologice absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

De ce a luat naștere acest produs?

Încă din anii 1950 proprietățile care se găsesc în fructe și legume s-au redus la o șesime, chiar și mai drastic în anumite cazuri. Din acest motiv, astăzi, pentru a obține aceleași cantități de vitamine trebuie consumate de 6 ori mai multe fructe și legume.  Este o diferență semnificativă. Pentru degradarea calitativă pot fi enumerați mai mulți factori: eviscerarea solului și scaderea teritorială semnificativă a acestora, folosirea îngrășămintelor artificiale și a mijloacelor folosite pentru creșterea producției (ex:tehnologia modificării genetice)

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

Într-o sticluță de 90g se regăsesc proprietățile a  aproximativ 8-12 kg de fructe și legume.

Caracteristici suplimentare ale produselor:
- Super Gustoase
- Crud
- Fără gluten
- Fără lactoză
- Fără zahăr adăugat
- Fără intensificator de aromă
- Nu conține substanțe chimice
- Fără coloranți
- Vegan
- Paleo
- Mediteranean
- Fără aditivi
- Fără conservați

 

 

Filtrare Favorite Meniu 0 Lei
Top