Cosmetice Naturale

din 48 rezultate
-20% NOU Mentă de Aur Extragel, 300 ml, HerbaDoctorCererea de produse cosmetice naturale a crescut în ultimii ani. Alătură-te și tu acestei tendințe. Cosmeticele naturale oferite de magazinul web Vitaneed vă vor răsfăța pe dvs. și familia dvs. cu cele mai bune ingrediente oferite de natură.

Produsele noastre sunt preparate pe bază de ingrediente naturale, care conțin în principal uleiuri și extracte vegetale. Cu toate acestea, în unele cazuri , ele conțin și ingrediente de origine animală, cum ar fi venin de albine, ceară de albine sau lanolină, deci nu toate sunt preparate vegane. Cosmeticele naturale de cea mai bună calitate conțin doar ingrediente naturale pure, bogate în vitamine, creme hidratante și antioxidanți care susțin și stimulează funcțiile naturale ale pielii noastre.

Cosmetice naturale au multe proprietăți pozitive. Ingredientele naturale îngrijesc perfect pielea și nu conțin substanțe dăunătoare sănătății. Acestea îmbunătățesc rezistența pielii și ii păstrează elasticitatea. Datorită ingredientelor vegetale, ele au, de asemenea, un efect extrem de pozitiv asupra mediului nostru. Folosindu-le, putem face multe pentru a ne proteja mediul și pentru a duce un stil de viață mai conștient.

PRODUSE RECOMANDATE

Filtrare Favorite Meniu 0 Lei
Top